Newsfeed

Minneriket: Drypper smerte og råhet!

Minneriket – Anima Sola

Ekte norsk black metal har jevnt over stått høyt i kurs hos metal fans i andre land. Nå er Minneriket sin fjerde skive Anima Sola bare noen middager med pinnekjøtt og ribbe unna å bli sluppet. 2 januar kommer skiva til Stein Akslen som er mannen bak musikkprosjektet Minneriket. 

Akslen Black Art Records eller ABAR er labelen bak skiva som byr på 10 låter som er mørke og pinefulle både lyrisk og musikalsk. På agendaen er ensomhet, tap, lengsel og det uhåndterlige i en humørløs setting med tekster det drypper smerte og råhet. Akkurat slik mange elsker ved black metal, og Minneriket leverer varene i så måte.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*