Newsfeed

Mutanter og kjernekraftriddere!

De ukrainske death metal pionerne Mutanter slapp på julaften singelen Aborted Life. Om det var en julegave til death metal fans er ikke brakt på det rene enda. Det er den tyske labelen Kernkraftritter Records som understøtter Ukrainerne. Kernkraftritter betyr faktisk kjernekraft riddere og det passer jo bra da stråling fra kjernekraft kan føre til mutering!

Mutanter startet opp i 1991 under navnet Limited Mutanter og ga ut diverse demoer som stilistisk var noe midt mellom Canibal Corpse og Sinister. Bandet gikk i opplag i 1995, men kom tilbake i 2002. I år ble det skifte av navn til Mutanter, og neste år kommer debutskiva hvor låten Aborted Life er med.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*