Newsfeed

New Past: Bruker sosiale medier aktivt

New Past – State Of Falling

Ny fortid høres ut som en umulighet, men om vi redefinerer fortiden så er det jo teoretisk mulig. Vi trenger slett ikke redefinere bandet New Past for de spiller en dynamisk prog. I går slapp bandet skiva State Of Falling som er ei skive med mye dynamikk. Bandet har også vært flinke til å bruke sosiale medier for å få folk til å bli oppmerksomme på dem.

Aten er hjemsted til kvartetten New Past, og bandet ble til i 2013 etter at Kostas Stamatiou trengte en arena til å uttrykke sine innerste følelser via gitarspilling. I fjor fikk New Past vokalist i form av Andreas Denwar og det åpnet opp diverse muligheter. Da kunne bandets eksperimentelle musikk smykkes med lyrikk og en bra stemmeprakt. Athenere er også flink til å alternere mellom rolige parteier og mye mer røffe saker.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*