Newsfeed

Aeren: Hovedbasen?

Aeren - Breakthru

Å kalle sin nye skive Breakthru er jo en måte som åpner opp for optimisme på flere måter. Bak den optimismen står det italienske alternative rockbandet Aeren. Skiva slippes tidlig i mars via den velkjente labelen Slipstick Records. Nå er bandet aktuelt med videoen Breath Of Air som lyrisk sett dreier seg om luftforurensning og den dramatiske effekten dette har på menneskene på jorden. Låten viser italienerne i et mørkt og neddempet modus i åpningen før det røffe men melodiske tar plass i førersetet.

I førersetet for bandet eller mer korrekt, frontfigur er ofte vokalisten Silvia «Sunflower» Galetta med stemmeprakt og rødfioletthår skal det godt gjøres å ikke bli oppmerksom på henne. Bandet ble fyrt opp av gitaristen Simone D’Andria og Simone Solidoro på bass, keyboard og piano i 2014. Breakthru er bandet fra Taranto sin første fullengder. Taranto er forøvig hovedbasen til den italienske marinen, og gjør Aeren sine saker rett i fremtiden så blir de kanskje hovedbasen for italienske alternative rockeband?

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*