Newsfeed

Desecrated Grounds: Celebrates 100th anniversary!

The headline can be misunderstood, but it is not Desecrated Grounds that is 100 years, but Finland. On December 6 in 1917, Finland got independence from the Russian bear. Desecrated Grounds are Finnish and proud that the country celebrates its 100th anniversary. The Finnish Quintet has therefore taken the step of releasing a video on You Tube for the first time to celebrate the anniversary. The band plays a death metal/thrash metal. They refer to deathrash band straight from Helsinki. Keep it hard, keep it heavy, keep it desecrated!

Overskriften kan misforstås, men det er ikke Desecrated Grounds som er 100 år, men Finland. 6 desmber 1917 fikk finnen uavhengighet fra russiske bjørnen. Desecrated Grounds er finske og stolte over at landet feirer 100 års jubileum. Den finske kvintetten har derfor gått til det skritt å slippe en video på You Tube for første gang for å feire jubileum et. Finnene spiller en death metal/thrash metal. De omtaler seg som deathrash band straight from Helsinki. Keep it hard, keep it heavy, keep it Desecrated!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*