Newsfeed

SnakeyeS: «Our Creature»

SnakeyeS – Metal Monster

SnakeyeS, startet med at de spanske musikerne José Pineda, Justi Bala og Carlos Delgado fra Spinx forente krefter med den rumenske vokaliste Cosmin Aionita fra 9.7 Richter i 2013. For to år siden kom debuten Ultimate Sin, og oppfølgeren Metal Monster kom nylig. Skiva har stilig og stilsikker coverkunst av Francisco Garcés. Tittelen på skiva forteller tydelig om hvilken musikk den spanske kvartetten sysler med.

SnakeyeS er fra den andalusiske havnebyen Cádiz og sier selv om Metal Monster at det er «Our Creature». Videre sier musikerne i bandet at det er ei mer ambisiøs skive enn debuten, og at alt det som folk elsker med heavy metal forefinnes på skiva. Låtene konserverer og videreutvikler bandet sin spesielle stil og er energiske og intense sier José Pineda og co videre. Til neste år skal SnakeyeS ut på en heftig konsertturne.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3765 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*