Newsfeed

Bridge Of Diod: Skapende setting

Bridge Of Diod - Of Sinners And Madmen

Det er en gigantisk mengde metal band i Italia, og et av dem er Bridge Of Diode som mot slutten av fjoråret omsider fikk ut sin debutskive som de kalte Sinners And Madmen. Bandet har holdt på siden 2010, og er karakterisert ved at trommeslageren Barbero Stefano er vokalist. Musikken er i krysningspunktet mellom heavy metal og thrash metal, men kvintetten er ikke engstelige for å dra i elementer fra andre sjangre.

Den nye skiva snuser på flere sjangre og er inspirert av både eldre metal og moderne metal. Noen ganger pensles det ut en bluesaktig atmosfære, mens andre ganger er det etnisk hardrock som utforskes. Lyrikken er om hverdagslige hendelser som alkoholmisbruk og er ofte introspektiv og med mørk kulør. Skiva ble til over to år, og lyrikken tar også for seg mye av hva som skjer når mennesker lever så tett på hverandre i en skapende setting.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*