Newsfeed

An Evening With Knives: Monsterbra konserter

An Evening With Knives - Serrated

For en som hater vold så høres en kveld med kniver ut som noe jeg ville avsky. Jeg derimot verker avskyr eller hater bandet An Evening With Knives. De spiller en musikk som fascinere meg der de smelter sammen post metal, psykedelisk musikk og doom metal. Mot slutten av januar kommer skiva Serrated som har en imponerende og suggererende vegg av lyd. Bandet er relativt ferskt og har bare holdt på siden 2015, men har delt scene med band som Corrosion Of Conformity, Truckfighters, Elder og Steak no.8

An Evening With Knives er fra Eindhoven og har en raskt voksende fanskare ikke minst fordi de leverte flere monsterbra konserter på kultfestivalene De Effenaar, The illustrious Incubate Festival i Tilburg og Belgium’s Roadkill Festival. Alle konsertene til trioen går for fulle hus, og kanskje skylles dette bandet sin rå og energiske sceneopptreden og velspilte instrumentering? Serrated er innspilt ved The Void Studio av dyktige Pieter Kloos  som har samarbeidet med Dool, Death Alley, Monomyth, The Devil’s Blood og Motorpsycho. Å få en så anerkjent produsent er nok et smart trekk av An Evening With Knives slik at debut plata får en ordentlig produksjon.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*