Nyhetsfeed

Into the Great Divide: Heltedåder.

Into the Great Divide - Into the Great Divide

Trommeslageren Mike Mangini fra Dream Theater kommer i slutten av januar med et nytt prosjekt kalt Into the Great Divide. Samarbeidspartneren hans på denne instrumentale skiva er produsent Richard Chycki, som tidligere har produsert album for band som Def Leppard, Rush og Aerosmith.

Den selvtitulerte utgivelsen kommer i ti kapitler, og forteller om historien om manns eventyrlige reise til å bli reise seg som en heltefigur. Med alle tittelsporene følger en intro der historien blir fortalt, som følges opp med instrumentale låter med navn som A Call To Adventure og Test & Enemies. Albumet Into the Great Divide slippes 26. januar.

Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*