Newsfeed

Radar Men From the Moon: Seiglivet elektronikk.

Radar Men From the Moon - Subversive III: De Spelende Mens

Fusjonsbandet Radar Men From the Moon slapp sitt andrealbum i begynnelsen av desember. Nederlenderne er ikke redde for å inkluderere nye sjangere i musikken sin, som er en miks av industriell tekno, progressiv elektronika, dark ambient, noise og kraut rock. 

Resultatet av sjangerblandingen deres er en skive som går fra rolig synthwave til øredøvende noise, og man bør nok være i rett stemning for å sette på dette instrumentale albumet.

Facebook

Om Jon Skjeseth (521 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*