Nyhetsfeed

Radar Men From the Moon: Seiglivet elektronikk.

Radar Men From the Moon - Subversive III: De Spelende Mens

Fusjonsbandet Radar Men From the Moon slapp sitt andrealbum i begynnelsen av desember. Nederlenderne er ikke redde for å inkluderere nye sjangere i musikken sin, som er en miks av industriell tekno, progressiv elektronika, dark ambient, noise og kraut rock. 

Resultatet av sjangerblandingen deres er en skive som går fra rolig synthwave til øredøvende noise, og man bør nok være i rett stemning for å sette på dette instrumentale albumet.

Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*