Nyhetsfeed

Ryan Parmenter: Det ligger i familien.

Ryan Parmenter - One of a Different Color

Hvis det er noen blodfans av det amerikanske prog rock bandet Discipline der ute, gruppa som kom med skiva Captives of the Wine Dark Sea i fjor sommer, så kan det være interessant å sjekke ut soloskiva fra nevøen til hovedmann Matthew i dette bandet, Ryan Parmenter.

Ryan selv har ikke noe med bandet Discipline å gjøre, men har spilt i prog rock bandet Eyestrings som slapp to skiver på begynnelsen av 2000-tallet. Hans egen solokarriere strekker seg dog tilbake til 1995, og albumet RCP – HELVETICA. Han har et par skiver til under beltet, og kom den 1. januar med skiva One of a Different Color.

Homepage

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*