Nyhetsfeed

Mantric Momentum: Nytt superband?

Mantric Momentum

Her er et nytt band jeg plukka opp fra Yngve Moum Jacobsen hos heavymetal.no. Om Mantric Momentum kan kalles et “superband” vet jeg ikke helt, men gruppa har helt klart sine veteraner i bandet, som trommeslager Truls Haugen fra Circux Maximus og Joey Vera fra Fates Warning på bass. Bandet slapp dobbelt-singelen Waiting for Tomorrow/Immortal i desember.

Prosjektet startet allerede tilbake i 2011, og omtales på Facebook-siden deres som et “slow moving project”. De to singlene er skrevet av Multitude Divided-gitarist Christer Harøy og Henrik Fevre fra danske Anubis Gate. I tillegg til nevnte muskikere finner man også Ketil A. Hansen på tangenter og Yannis Papadopoulos bak mikrofonen. Musikken deres er ikke uventet progressive power metal.

Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*