Newsfeed

Portal for aktive norskspråklige musikksider.

Å lete etter norske uavhengige musikksider kan være et strev, spesielt hvis du ikke får vite om dem via sosiale medier. Joa, de mest kjente og lengstlevende kommer etter noen år opp til overflaten til den musikkinteressertes bevissthet, mens nystartede sider kaver febrilsk i ingenmannsland. 

Jeg tenkte jeg skulle gjøre noe med det, og har med musikknytt.no lansert en portal over alle aktive, norskspråklige musikksider. Her vil både veteransider og nyopprettede musikkblogger ha en plattform å stå på, samme hvilken musikk det skrives om. Dette er en statisk side, med en slider hvor man lett kan navigere seg fram til sidene, og hvis du går inn via en pc/laptop vil det i høyre kolonne stå hvilken musikk sidene skriver om.

Så får jeg håpe at det ikke kun er meg selv som har savnet en tjeneste som dette.

Musikknytt.no

Om Jon Skjeseth (508 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*