Newsfeed

New Horizons: Med Circus i blodet.

New Horizons - Inner Dislocations

Allerede tilbake i 2010 begynte Pisa-bandet å ta form, da de to gitaristne Giacomo Jack Froli og Nicola Giannini begynte å spille sammen. I 2013 hadde de funnet alle de rette medlemmene i bandet, og slapp demoen The Trail of Shadow året etter. De hadde gått fra en begynnelse med enklere låter som tok mye innflytelse fra thrash og power metal, og inspirasjon fra band som Dream Theater, Circus Maximus og Haken, til å få mer komplekse låter.

På debuten Inner Dislocation som kommer i slutten av februar har de fått hjelp av DGM-produsent Simone Mularoni, på hans Domination studio i mini-staten San Marino. Av det lille jeg har hørt av albumet er det klart at de drar mye inspirasjon i vokal-delene fra Michael Eriksen i Circus Maximus. Det er en velprodusert skive, med mange gode melodier, så det blir interessant å høre skiva i sin helhet.

Bandet vil holde to konserter med Circus Maximus i Italia i slutten av mai.

Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*