Newsfeed

L`homme Absurd: Kunsternavnet = A

L`homme Absurd - ?

Cleansing The Tempel høres bibelsk ut, men det er i denne konteksten en singel fra bandet L`homme Absurd sin nye skive som kommer på våren en gang. L`homme er fra Moskva og spiller en post black metal, og startet opp som et en manns band i 2015. Eneste musiker var trommeslageren med det rett så enkle kunstnernavnet A.

Musikeren A er en musiker med en imponerende musikalsk CV. Han har fortid i doom metalband som Mare Infinitum, Who Dies In Siberian Slush og Comatose Vigil, samt å være mastermind i doom/downtempo bandet A Young Man’s Funeral. Det ble litt stusslig kanskje å være eneste musiker i L`homme Absurd?! I 2016 fikk A. selskap av B, d.v.s. Georgiy Bykov på gitarer, Isod på gitarer og Yuri S. på bass.

Kvartetten kom seg kjapt i studio og slapp skiva Masters samme år. Den skiva ble så vel mottatt at det bare var å rulle opp armene og snekre ny musikk. Mens fansen og andre venter på den nye skiva som foreløpig er uten navn, kan de hygge seg med en cool cover versjon av «Without You I’m Nothing» av Placebo. Placebo slapp den opprinnelige låten tilbake til 1998.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*