Newsfeed

Grafvitnir: Gysninger og grøss

Grafvitnir - Keys To The Mysteries Beyond

Det svenske bandet Grafvitnir er nå aktuell med Keys To The Mysteries Beyond som er deres femte skive siden 2012! Det forteller om et band som er hyperaktive vil jeg påstå. Den svenske trioen er også aktive med å bringe ut sitt budskap som er om Luciferian tradisjon og det okkulte. Som redskap til dette spiller de en okkult black metal fra dypet av de svenske skoger.

Det er mye råskap i musikken til svenskene, og de får frem musikklandskap hvor en formelig kan føle den frosne skandinaviske vinteren, og de barberblad skarpe klørne på diverse dyr som streifer rundt i de dype skoger. Skiva byr på ti okkulte hymner som nok er velegnet til å fremskaffe gysninger og grøss hos lytterne, og som er 100 % kompromissløs black metal. Dette bør være musikk for de mest ihuga black metal fans vil jeg tro, og som går rett hjem hos mange i nevnte gruppe!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*