Newsfeed

R.I.P. Dolores O’Riordan

Vokalisten i The Cranberries, Dolores O`Riordan er død kun 46 år gammel. Hun ble funnet på et hotellrom i London i dag og etterlater seg blant annet 3 barn. Familiemedlemmer er knust av å høre denne nyheten og har bedt om privatliv i denne svært vanskelige tiden. O’Riordan ledet The Cranberries til stor suksess på 90-tallet, med sanger som «Linger» og «Zombie». Tilsammen har bandet solgt hele 40 millioner plater, og stemmen til O’Riordan var lett gjenkjennelig. O’Riordan var gift med bandet Duran Durans manager Don Burton i 20 år, men paret splittet opp i 2014.

I 2014 ble Dolores O’Riordan arrestert etter først å ha gått til angrep på en flyvertinne for så å overfalle en politimann som hadde forsøkt å arrestere henne. Den hendelsen kostet henne 60000,00 kroner. For rundt en måned siden la O`Riordan ut en melding på The Cranberries sin offisielle konto på Facebook, der hun skrev at hun følte seg bra og at hun akkurat hadde stått på scenen for første gang på flere måneder.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*