Newsfeed

R.I.P. Fast Eddie Clarke

UNSPECIFIED - JANUARY 01: Photo of MOTORHEAD; Portrait of Fast Eddie Clark backstage with guitars, circa 1980. (Photo by Fin Costello/Redferns)

Den 10. januar døde Fast Eddie Clarke. Han var den eneste gjenlevende bandmedlemmet av den originale lineupen til Motörhead. Det var han som spilte gitar på tidlige albumene som kom til å forme metal, punk og hard rock for alltid. Han var også gitarist i det kjente hard rockbandet Fastway. 67 år gammel er kanskje ikke noen ung alder, men det er uansett et stort tap for rock ’n’ roll.

Lenker:
Facebook
FanFacebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*