Newsfeed

Blood Tsunami: Ikke all thrash fra 2007 var retro

Blood Tsunami - Thrash Metal

Med en albumtittel som er etter en av metals største sjanger, så har norske Blood Tsunami noen høye forventninger å leve opp til, som for eks. at de enten har gitt ut det ultimate thrashalbumet eller har redefinert sjangeren til det neste nivået. Dessverre må jeg rapportere at de ikke har gjort noen av delene, men dette er kun et problem hvis du hadde disse høye forventningene til albumet på grunn av navnet.

Musikalsk er det snakk om veldig moderne thrash som ligger et sted mellom tradisjonell thrash og melodiøs death metal. Vokalen er den mer skrikende typen growling som man kan finne i begge de nevnte sjangre. Riffene og trommingen ligger mer på thrashsiden, men er fortsatt noe som også kunne fint ha vært på album fra den sistnevnte sjangeren. Det er med andre ord ikke noe old school med dette albumet annet enn aggresjonen og at det er lett å headbange til. Selv om Thrash Metal mangler typiske thrashriff, så er det ikke noe mangel på den rette holdningen.

Det er kanskje ikke et typisk thrashalbum i form av de klassiske skarpe og raske riffene, men sinne er der, volden er der og det er ikke noe mangel på tøffe riff. Det er bare i en mer moderne og melodiøs innpakning. Det er nok av riff som hører hjemme i thrash, og det er ikke mangel på god og tøff tromming, spesielt med Faust bak trommesettet. Selv om han er langt mer kjent som en black metaltrommis, så er det ingen tvil om at han vet hva han gjør på Thrash Metal. Er du bare ute etter et skikkelig tøft album, så er dette verdt å sjekke ut.

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*