Newsfeed

Hadeon: Nykommere?

Hadeon – Sunrise

Så mye info om bandet Hadeon er det ikke å oppspore underlig nok. Så om de er nykommere eller har holdt på en stund vet jeg rett og slett ikke. Skiva Sunrise vet jeg kom i forrige måned, og den er spekket med bra prog metal virker det som. Som alle seriøse musikere så ser den italienske kvintetten det som et mål å stadig ha kunstnerisk utvikling. Bandet består av Federico Driutti (vokal & keyboard), Alessandro Floreani (gitarer), Fabio Flumiani (gitarer, Gianluca Caroli (bass), Lorenzo Blasutti (trommer).

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*