Nyhetsfeed

by:Larm Black 2018

På årets by:Larm vil det for andre gang arrangeres en egen metal-del på Vulkan Arena og Pokalen. Headliner i år vil være det islandske post-rock bandet Solstafir, Gorgoroths tidligere vokalist Gaahl sitt nye band Wyrd, Atena som vi tidligere har dekket flere konserter til her i Permafrost, og en haug småband som er klare til å pumpe opp energien på de to scenene på Vulkan.

Bak dette side-arrangementet står Erlend Gjerde i Indie Recordings, Joakim Haugeland, og Tons of Rocks Jarle Kvåle, og disse håper på at årets metal og hard rock band vil gjenta suksessen de opplevde i fjor.

Årets line-up: Solstafir, Gaahls Wyrd, Lüt, Atena, Barren Womb, Bokassa, Despereaux, JABBA, Kvesta, Psykopath

Hjemmeside

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*