Newsfeed

Dutch Rosenberg Theater: Don`t pigeonhole it

Dutch Rosenberg Theater – Curtains

I påvente av debutskiva Curtians gir Dutch Rosenberg Theater en forsmak på skiva med låten «Everything’s Coming Up Roses». Amerikanerne er en kvartett som er sprengfull av energi og som lager en musikk som er rimelig vill og støyende i mine ører. Å sette musikken i noen bås eller sjanger er ikke jeg i stand til. Jeg er definitivt i stand til å like bandnavnet. Dutch Rosenberg Theater klinger virkelig bra i mine ører.

Vi kan likegodt la musikerne få uttrykke hva de mener passer til å beskrive musikken sin, «Dutch Rosenberg Theater It’s not metal, it’s not rock and roll. What is it then? Listen to it. That’s the best way to judge. Listen to it. Don’t make an attempt to pigeonhole it, just listen to it. You may find thi… You may find this music is not your cup of tea. Then again you may love it. Listen to Dutch Rosenberg Theater».

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7084 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*