Newsfeed

Matterhorn blir et fulltallig band.

Etter at vokalisten Tommy Sebastian Halseth slapp låta Aorta i fjor sommer, har han benyttet tiden til å bygge opp et nytt band rundt stemmen sin. På gitarer står Jan Ole Sundli fra Rex K og William Ernsten fra Stargazer, mens tidligere Red Harvest medlem Thomas Brandt står for bass. Trommesettet okkuperes av Anders Kobro som har bakgrunn fra …In the Woods, hvor Halseth hadde et kort opphold, mens Rhys Marsh som vi tidligere har skrevet om i Permafrost står for tangentene.

De slapp andre akt av Aorta i begynnelsen av året, og Halseth har sagt at en skive vil komme iløpet av året.

Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*