Nyhetsfeed

Matterhorn blir et fulltallig band.

Etter at vokalisten Tommy Sebastian Halseth slapp låta Aorta i fjor sommer, har han benyttet tiden til å bygge opp et nytt band rundt stemmen sin. På gitarer står Jan Ole Sundli fra Rex K og William Ernsten fra Stargazer, mens tidligere Red Harvest medlem Thomas Brandt står for bass. Trommesettet okkuperes av Anders Kobro som har bakgrunn fra …In the Woods, hvor Halseth hadde et kort opphold, mens Rhys Marsh som vi tidligere har skrevet om i Permafrost står for tangentene.

De slapp andre akt av Aorta i begynnelsen av året, og Halseth har sagt at en skive vil komme iløpet av året.

Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*