Newsfeed

Battle Tales: Den gode fortelling

Battle Tales – The Ire Of The Condemned

Den sveitsiske byen Palézieux ligger 635 m.o.h. og har 1235 innbygger, og fire av disse utgjør bandet Battle Tales. Det er unge musikere som spiller folk metal og som forteller skremmede og blodige historier som er tonsatt med en episk og melodisk stemning. Bandet slipper snart sin debut The Ire Of The Condemned, og det er garantert noe de er svært tilfreds med.

Å komme opp med den gode fortelling er noe som alltid gjør seg og som fascinerer folk fleste. Jeg gjør derfor et unntak og deler en fortelling som kvartetten fra alpelandet byr på, slik at enhver kan bedømme selv om de har noe å fare med,

Listen, my fellow wanderers,
The nightmarish story of mine.
A telling of doom, the spell of a curse
That made from me a harald of death.

Far from here, in the deepest forest,
I found this flute unholy and vile
Haunted by a thousand souls with no rest.
The instrument took control of my hands.

Forced to bring the scourge in the land,
In peaceful towns as on the battlefield,
I saw brothers, elders and friends
Shed their blood, mangle their flesh.

The malison I found in the woods,
The oaken tool of a vengeance of yore
Possessed my will by its bewitching tone
But left my mind free to witness my deeds.

Tomorrow, for good, my friends
I’ll make my final way.
I’ll flee from this land with my burden in hands
And exile the curse away!

Sadly I’ll leave the country I love.
As a martyr I will cross the roads and the sees
Before they blame me for the evil that scourges the land
And who would perish by the flames!

Why has my fate turned so black?
Why was I choosen to bear this curse?
How I wish I could free my mind
And live in peace forevermore…

With despair and madness to guide my way,
I must now preserve the realm from the spell
Cast by an evil servant of hell.
This bloodbath is my duty to end.

Tomorrow, for good, my friends
I’ll make my final way.
I’ll flee from this land with my burden in hands
And exile the curse away!

So my brave fellow wanderers,
Fall asleep, the night will be cold.
When you’ll wake up with the rays of the sun,
I will be forever gone.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3733 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*