Newsfeed

Blood And Brutality: Arant alene

Blood And Brutality – Decor Macabre

Blood And Brutality er jo så absolutt et passende navn på et death metal/thrash metal band. Dette følges opp av at labelen bak bandet heter Blood And Brutality Records . Bandet ble til i 2008 ved trommeslageren Bryan Arant. Rimelig kjapt kom det to CD-er, og hvert år siden har det kommet nye skiver i form av EP-er, split skiver og CD-er. Siste skive kom på fjorårets nest siste dag og het Decor Macabre. På den skiva er det omtalte Arant som spiller alt av instrumenter. 

Arant er for øvrig en hyperaktiv musiker da han er med syv andre band. Aktiv på You Tube er ikke Arant virker det som for det er et gammelt klipp jeg finner der. Blood And Brutality er hjemmehørende i Birmingham i Alabama i USA.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*