Newsfeed

Noiseware: Et rungende ja!

Noiseware – Clouds At Last

Pune i india er et sentrum for handel, samferdsel og kultur og skrives også slik marathi पुणे. Bandet Noiseware er hjemmehørende i Pune og er et sentrum for en eksperimentell metal marinert i den progressive sfære. For to dager siden fikk bandet omsider ut, eller «at last» ut debutskiva Clouds At Last. Årsaken er at musikerne i bandet styrer med så mye annen musikk i andre band. Dedikerte til musikken indikerer det. Fem år tok det å ferdigstille debuten.

Det gikk så langt at gitaristen Adhiraj Singh måtte spørre de fire andre om de var klar til og motivert til å gjøre skiva ferdig. Han fikk da et rungende ja! Cloud At Last er spekket med spennende djent og prog artefaktene står i formelig i kø.  Noen partier med post rock forefinnes også på skiva. Bandet er opptatt av woke meme konseptet som står for stay awake og svært forenkelt er å være våken for sosial bevissthet og samvittighet. 2018 blir et aktive år for Noiseware hva gjelder konserter.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*