Nyhetsfeed

Sarah Longfield signerer med Season of Mist.

At ingen plateselskap har plukket opp Sarah Longfield før nå, er meg en gåte. Jeg har fulgt karrieren hennes siden The Fine Constants debutskive Myriad kom i 2012, der hun som grunnlegger av det instrumentale djent-bandet og som soloartist har rundt ti utgivelser bak seg. Hun er kanskje mest kjent for å gjøre covere av ulike tekniske metalband på youtube-kanalen sin der hun har bygd opp et publikum på 160 000.

Facebook
Youtube

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*