Nyhetsfeed

Jute Gyte/Spectral Lore: Eksperimentell Kaos.

Jute Gyte/Spectral Lore - Helian

De to eksperimentelle svart metal-musikerne Nihilus Ayloss og Adam Kalmbach slår seg sammen på denne split’en. Greske Ayloss er bedre kjent under Spectral Lore, mens Kalmbach er en aktiv utgiver under banneret Jute Gyte. På Helian som ble utgitt 19. januar finner man to 20-minutters låter som begge ligger veldig langt ute i den eksperimentelle delen av svart metalen. 

Bandcamp – Spectral Lore
Bandcamp – Jute Gyte

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*