Newsfeed

Oracle: Far og sønn

Oracle - Into The Unknown

Trey og Ray Ozinga er far og sønn og spiller sammen i ekstrem metal bandet Oracle. Into The Unknown heter den nye skiva som kom rundt midten av desember, og som viser et band som forsøker å dra inn elementer fra andre metal sub sjangere for å komme opp med et friskt og noe annerledes sound.

Kvartetten fra Alabama har fokus på musikalitet, grooves og episk passasjer som nok vil gå hjem hos mange metal entusiaster. Bandet kan også skryte på seg lidenskapelig vokal, soloer som sitter som støpt, og en sans for rytmikk og melodier og med distinkt og solid tromming som fundament.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*