Newsfeed

Angelcorpse: Utryddelse av svake kristne

Angelcorpse - Exterminate

Mens det første Angelcorpse albumet var et solid stykke med war metal, er oppfølgeren, Exterminate, en av stilens store klassikere. Selv om war metal er en hybrid av både black metal og death metal, så er stilen først og fremst assosiert med black metal. Angelcorpse er anderledes fra andre war metalband med at de er godt plassert i death metalsjangeren.

Det er hint av black metal i gitarene og vokalen består av den mer høy pitch growlingen som fungerer like bra i black metal som i death metal. Det er dyrisk, kaotisk og voldelig musikk med maskingeværtrommer slik som war metal skal være, men det er en tydelig death metalsound som dominerer. Alle låtene er lynraske som et blitzkrieg angrep, og det er null nåde eller pause fra det soniske angrepet. På mange måter er Exterminate identisk med debuten, bare at alt føler mer intens og velspilt. Det er vanskelig å sette fingeren på hvorfor dette er et bedre album eller hvorfor dette albumet er en klassiker i såpass snever stil, men alt bare klaffer og høres riktig ut.

Jeg tror mye av grunnen til at Exterminate er en klassiker er fordi det er at den ligger mer på death metalsiden. Siden typisk war metal er rå black metal, så blir gitarene ofte redusert til en vegg med kaotisk lo-fi støy som bare er det for å skape følelsen av ødeleggelse og undergang. Angelcorpse har en tydelig lydproduksjon som gjør at man kan tydelig høre at de spiller solide riff som er tøffe som faen. Dette er like mye et raskt og knallhardt death metalalbum som det er et war metalalbum. Et album som skaper følelsen av krig, folkemord, blasfemi og total utryddelse av alle kristne og andre svake mennesker som ikke fortjener å leve. Exterminate står som en seier for satanisme og den sterkes rett. En seier over Gud og såkalt god moral. Dette er lyden av Himmelriket i fyr og flamme, mens Guds barn blir voldtatt og slått i hjel.

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*