Newsfeed

Vision Of The Night: Wolvesblood er tilbake

Vision Of The Night – Supreme Act Of War

Supreme Act Of War er jo en passende albumtittel for et military-inspired death metal/black metal band. Bak nevnte skive er det et canadisk band som kaller seg Visions Of The Night. Nylig så slapp de en video som heter «Western Trench Line».

https://www.youtube.com/watch?v=6zmirVblgHM&feature=youtu.be

Supreme Act Of Ware er skive fire i kronologien for bandet som har holdt på siden 1999. Da var Vision Of Night et enmannsband ved musikerne med kunstnernavnet Wolvesblood. Først på skive to Noctual fra 2007 var Vision Of The Night fullt band, men det er også eneste skiva hvor ikke Wolvesblood er eneste musiker. Når Vision Of The Night har konserter er det med session musikere.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*