Newsfeed

Bjørn Riis: Komfortabel!

Bjørn Riis - Coming Home

Coming Home er et minialbum, og det er den svært aktive norske musikeren Bjørn Riis som står bak. Aktiv fordi Riis i mai i fjor leverte sin soloskive Forever Comes To An End, pluss at han jo også er aktiv med moderbandet Airbag. Coming Home kommer helt i slutten av februar og er sentret rundt gitarspillingen til Riis. Riis sier at han er svært komfortable med å uttrykke seg med gitarene. I tillegg så er han svært fornøyd med og stolt av det vokale på Coming Home.

På låten «Drowning» er det en duett med vokalisten Sichelle Mcmeo Aksum. Nevnte låt er en svært følelsesladet låt om frykt og usikkerheten for å bli glemt av folkene som er rundt oss. Tittellåten fra Bjørn Riis sin debutskive Lullabies In A Car Crash er med på Coming Home, men som en semiakustisk versjon. Låten passer fint i stemninger og tematikk til den nye skiva, og er også nesten en ny låt i den nye tapningen. En ærlig og fascinerende låt mener Riis.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*