Nyhetsfeed

Perkulator: Dyster bluesrock om verdens ødeleggelse.

Når bluesbandet Pulsator fra Trondheimsområdet utvikler låtene sine utover bluesrock-sjangeren de normalt befinner seg i, skifter de ham og blir til Perkulator. På låta Global Warming (Mind the Earth) bringer de inn de mer eksperimentelle sidene av seg selv, hvor de synger om menneskets misbruk og ødeleggelse av planeten vår.

Vi snakker her om en nonett, der Frank Sæterhaug er gruppas frontfigur, vokalist, gitarist og låtskriver. Han backes av gitar, bass, tangenter og trommer, med en fire-manns blåserrekke som gir lydbildet til bandet så mange strenger som mulig å spille på. Pulsator startet i 2012, og selv om de drar inn influenser fra flere forskjellige sjangre, ligger hovedfokus på rock’en.

Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*