Newsfeed

Perkulator: Dyster bluesrock om verdens ødeleggelse.

Når bluesbandet Pulsator fra Trondheimsområdet utvikler låtene sine utover bluesrock-sjangeren de normalt befinner seg i, skifter de ham og blir til Perkulator. På låta Global Warming (Mind the Earth) bringer de inn de mer eksperimentelle sidene av seg selv, hvor de synger om menneskets misbruk og ødeleggelse av planeten vår.

Vi snakker her om en nonett, der Frank Sæterhaug er gruppas frontfigur, vokalist, gitarist og låtskriver. Han backes av gitar, bass, tangenter og trommer, med en fire-manns blåserrekke som gir lydbildet til bandet så mange strenger som mulig å spille på. Pulsator startet i 2012, og selv om de drar inn influenser fra flere forskjellige sjangre, ligger hovedfokus på rock’en.

Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*