Newsfeed

The Apache Revolver: Cool musikk

The Apache Revolver - The Midwinter

Når man kjøper et bestemt album fra en eller annen online distro, så kan man like godt kjøpe noen titler man aldri har hørt om. Noen ganger kan man oppdage ganske kul musikk på den måten, slik som dette bandet. The Apache Revolver er et amerikansk post-rock band som spiller black metal. Selv om Milwaukee, som er hvor de er i fra, er et kaldt og grimt sted, så er de ikke noe spesielt satanistiske og onde, så det er ikke riktig å si at de er et black metalband som bruker post-rockelementer.

Riffene og trommingen er uten tvil black metal, men låtstrukturene er veldig typisk moderne post-rock, med et fokus på følelsesladete lydlandskaper. Vokalen er hes og rå, men like mye i den type vokal man kan forvente fra post-hardcore som fra black metal. Når man ser platecoveret og leser lyrikken, så er det tydelig at dette er en utgivelse som handler mer om følelser enn det onde. Dette er med andre ord den amerikanske hipstervarianten av black metal, og det har jeg ikke noe problemer med.

Liker du post-rock med ekstrem vokal og moderne post-black metal, så er The Midwinter 22 minutter lang EP med vakker og herlig musikk. Det er kanskje altfor for tamt og hyggelig til å virkelig være black metal, men det er ikke akkurat myk musikk heller. Det er musikk som tar det musikalske black metalsjangeren har å by på og skaper god post-rock, eller blackgaze, som enkelte kaller denne stilen. Om du ikke ønsker å spore opp CD-en slik jeg gjorde, så kan man høre dem gratis på deres Bandcamp.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*