Newsfeed

Dobbeltgjenger: Variert vokalutøvelse

Dobbeltgjenger - Limbohead

Major Parkinson, Ossicles, Depresno og 9 Grader Nord har med en musiker hver i bandet Dobbeltgjenger. I begynnelsen av mars kommer bergenserne med sin andre skive Limbohead. Ei skive som har smittende grooves, futuristisk gitarer og vokal som er full av innlevelse. 

Lyrikken forteller om paranoide tematikk, engstelse, å lukke seg ute fra verden og slike viktige men ofte tabubelagte emner. Vokalt leveres det variasjon mellom skriking, falsett, fortellerstemme og renvokal.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4353 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*