Nyhetsfeed

The Blue Prison: Nyklassisisme møter djenten.

The Blue Prison - Alchemist

Det har gått fire år siden jeg sist hørte noe fra den amerikanske gitaristen Keigo Yoshida. På sin andre utgivelse, Alchemist, står han igjen for all instrumentering og programmering, og leverer tjue minutter med djenty gitartraktering.

Denne gangen hører jeg flere neo-klassiske elementer i musikken hans, men han ligger fortsatt trygt innen progressive metal og djenten. Da jeg anmeldte debuten hans i 2014, synes jeg den Los Angeles-baserte musikeren hadde god meloditeft, noe han fortsetter med på Alchemist. Jeg nevnte også at han brukte mye elektroniske elementer i låtskrivingen, og selv om man finner disse innflytelsene på hans nyeste EP, er de tonet ned betydelig.

Har du tjue minutter å avse, og liker tungt akkompagnement med mye og mange gitarsoloer i neo-klassisk stil, så bør Yoshidas nye utgivelse være midt i blinken for deg.

Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*