Newsfeed

Under Siege: Under Siege i siget

Under Siege - Under Siege

I Palestrina som er i nærheten av Roma var det sommeren 2012 fem musikere som tilnærmet sitret av lyst til å spille sin type musikk. De hadde en felles fascinasjon for death metal av den melodiøse typen og med folk instrumentering som ekstra krydder. Headbanging folk metal. Episke låter, vill growle vokal, sekkepiper, war choirs, lass på lass med rå og beinharde gitarer, mange strengeinstrumenter med mer. Målet var at alle disse elementene skulle skape et unikt atmosfærisk sound. Kort sagt Under Siege var i siget! Det tyske ordet Siege betyr for øvrig beleiring.

De fem musikerne kom fra forskjellige musikk miljøer som doom metal, death metal og black metal, men med Under Siege fant de et hjem for sine folk og folklore preferanser. Under Siege represents the possibility to use music to tell stories of courage and rebellion, tales of lost worlds and journeys to uncharted territories and share memories of fiery drunken nights! For all the pagans, vikings, beerdrinkers and metalheads out there!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*