Newsfeed

Onydia: Drøm og gjennomsiktig

Onydia – A New Safe Path

A New Safe Path er et album fra et relativt ferskt band fra støvellandet som skal finansieres med Musicraiser campaign. Bandet er trioen Onydia som har holdt på med sin versjon av prog metal i to år snart. Eleonora Buono synger, Daniele Amador spiller gitarer og Luca Zamberti er bak trommesettet. Trioen har utviklet et nært vennskap og slikt kan gjerne føre til at de musiserer bedre sammen enn om de ikke likte hverandre. Inn i skiva har de tre musikerne putte sin positive innstiling til livet og de deler ville vekk med lytterne sine drømmer og håp.

På debutskiva vil det være med en god del gjesteartister, og trioen satser på å lage musikk med en viss mystisisme eller som de kaller det, mystical sounds. Navnet Onydia kommer fra to greske ord Oneiro og diafanìs, som betyr henholdsvis drøm og gjennomsiktig. «He display of a surreal dream in the real world, a mystical dream, our emotions when creating art».

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7201 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*