Newsfeed

Project: Patchwork: Proft

Project: Patchwork - Re|Flection

Det finnes en del kreative måter å skrive titler på skiver, og Re|Flection er av dem. Den skiva er det bandet Project:Patchwork som står bak og den slippes midt i den måneden som heter det samme som  krigsguden i romersk mytologi. Mars. Re|Flection er skive to fra Project:Patchwork som er et musikkprosjekt fra trommeslager Gerd Albers.

Albers spiller også akustisk gitar på den nye skiva, og så har han rekruttert så mye som 21 musikere hvorav åtte er vokalister og fem er gitarister og fire spiller tangenter i diverse varianter. De fleste musikerne er velkjente og fra det tyske prog miljøet. Med så mange musikere og et slikt opplegg så er det alltid en fare for at det blir svulstige saker. Det fella plumper ikke Albers og medmusikantene i, og Re|Flection er nok ei skive mange som liker prog vil like. Dundrende originalt er det ikke, men proft og gjennomarbeidet.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*