Newsfeed

Crocodile Gabri: Ikke A4 musikk

Crocodile Gabri – Le Mie Cose Stranissime

Bandet Crocodile Gabri slapp nylig skiva Le Mie Cose Stranissime og oversatt til engelsk blir det My Strange Things. Den tittelen passer bra fordi bandet har en rar tilnærming til å markedsføre seg selv. De har tilsynelatende ikke hjemmeside og er ikke på Facebook, men pussig og gledelig nok så er skiva i sin helhet på You Tube.

De som hører på Crocodile Gabri vil fort finne ut at dette ikke er A4 musikk, men en avant garde metal med innslag av prog metal. Snålt og sært og spennende synes jeg. Bandet selv sier «But no matter where you listen to it, it’s still a bit of a jerk and maybe you’ll like it for it!»

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*