Newsfeed

Golgothan Remains: Fornyere?

Golgothan Remains - Perverse Offerings To The Void

Den største og eldste byen i Australia er Sydney som byr på mangt og meget og herunder death metal bandet Golgothan Remains. Den kvartetten slapp tidligere i år sin debut som har et ganske så spesielt navn, Perverse Offerings To The Void. Bandet har holdt på i tre år og blir beskrevet som en hardere og mer forrykt versjon av Suffering Hour.

Perverse Offerings To The Void byr på rikelig med dissonans og skremmende atmosfærisk musikk som likevel aldri mister grepet og utarter til meningsløst kaos. Beste låt har morsomt nok kaos i tittlen, «From Chaos It Has Come». Musikken har visse linker mot band som Demilich, Ulcerate, Incantation og andre legendariske band. Noen vil garantert mene at Golgothan Remains delvis fornyer death metal sjangeren, men hvorvidt det applauderes er jo basert på smak og behag.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4081 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*