Newsfeed

Kamelot: Industrial elementer!

Kamelot – The Shadow Theory

Noen få dager etter at påsken er over kommer Kamelot med skiva The Shadow Theory som er bandet sin tolvte skive.  For mange fans er det som å få påskegodt selv etter at den høytiden er over. Årsaken er at Kamelot har et svært stort og trofast tilhengskare. De får på den nye skiva gjenhør med alle de elementene som de digger med bandet. Nytt i musikken er faktisk elementer fra industrial sammen med å integrere inn noen av de mer følelsesladete stundene fra bandet sin første tid.

Musikken er episk som aldri før og smekkfull av symbolikk på den avmakt det Tampabaserte band føler for tingenes tilstand på planeten Tellus. Det er tre gjesteartister på skiva, og de er Lauren Hart fra Once Human, Jennifer Haben fra Beyond The Black, og Sascha Paeth. Ganske så solide forsterkninger de tre der må jeg vedgå. Solid og svært omfattende er også den konsertturneen som Kamelot snart legger ut på.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*