Newsfeed

Ghoul Cult: «Hailing the old ways»

Ghoul Cult - Ghoul Cult

Skullbanging Deathrash er hva det norske bandet Ghoul Cult står for. Mot slutten av februar kommer bandet med en leveranse av nevnte musikktype på en oppgradering av den selvtitulerte debutskiva fra 2004.  Ghoul Cult ble til i 2001 ved Ulrich Riff-Vomitor og Johnny Tombthrasher og på restene av bandt Blot. Ghost Cultmå  kunne benevnes som et obskurt band, men det er noe spennende mystisk ved bandet.

Bandet sin old school skullbanging deathrash vakte oppsikt i metal undergrunnen i sin tid da så få band utøvde «hailing the old ways». Ghoul Cult har bare holdt noen få konserter, og kun kommet med noen demoer og en split CD sammen med legendarisk Urfaust for et par år siden utover skiva som nå kommer i ny versjon. Ghoul Cult skiva kommer som LP og dobbel CD som i tillegg til alle låtene fra den opprinnelig skiva også har med låter fra demoer og låter fra øvinger.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*