Newsfeed

Irakisk band søker internasjonal støtte for å turnere i Syria.

Det irakiske bandet Dark Phantom har startet en innsamlingsaksjon for å turnere i det krigsherjede nabolandet Syria, og jakter etter internasjonal støtte via crowdfunding-siden Leetchi. Under religiøs lovgivning har metal svært vanskelig kår i denne regionen, der både øvingsmuligheter og konserter ofte blir tvangskansellert av kulturdepartmentet, og musikkutstyr er dyrt. 

For å støtte dette prosjektet kan man besøke Leetchi-linken under, og gi hvor lite eller mye man vil.

Leetchi
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*