Nyhetsfeed

Irakisk band søker internasjonal støtte for å turnere i Syria.

Det irakiske bandet Dark Phantom har startet en innsamlingsaksjon for å turnere i det krigsherjede nabolandet Syria, og jakter etter internasjonal støtte via crowdfunding-siden Leetchi. Under religiøs lovgivning har metal svært vanskelig kår i denne regionen, der både øvingsmuligheter og konserter ofte blir tvangskansellert av kulturdepartmentet, og musikkutstyr er dyrt. 

For å støtte dette prosjektet kan man besøke Leetchi-linken under, og gi hvor lite eller mye man vil.

Leetchi
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*