Newsfeed

Atena slipper ny musikkvideo.

Det norske metal-bandet Atena kom nylig med ny musikkvideo av låta Death Eating, tatt fra utgivelsen Possessed som sluppet i oktober i fjor. De har fått med seg gjesterapperen Ian Avail, som er den del av det Oslo-baserte kollektivet Stew Studios, til å bidra på låta. Her er det knallhard metal som gjelder, og de beveger seg inn i den vanskelige fusjonen mellom metal og rap, og lykkes godt med forsøket sitt. 

Bandet kan oppleves under By:Larm Black i begynnelsen av mars, og er kjent for sine energirike live-shows, som vi tidligere har dekket her i Permafrost.today.

Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*