Nyhetsfeed

Atena slipper ny musikkvideo.

Det norske metal-bandet Atena kom nylig med ny musikkvideo av låta Death Eating, tatt fra utgivelsen Possessed som sluppet i oktober i fjor. De har fått med seg gjesterapperen Ian Avail, som er den del av det Oslo-baserte kollektivet Stew Studios, til å bidra på låta. Her er det knallhard metal som gjelder, og de beveger seg inn i den vanskelige fusjonen mellom metal og rap, og lykkes godt med forsøket sitt. 

Bandet kan oppleves under By:Larm Black i begynnelsen av mars, og er kjent for sine energirike live-shows, som vi tidligere har dekket her i Permafrost.today.

Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*