Newsfeed

Inventions: Så lenge det er gøy

Inventions – Curiosity

Det skal godt gjøres for et proghead å ikke ha støtt på musikeren Christiaan Bruin. Han er tilsynelatende overalt hvor prog og relatert musikk tilvirkes, men det er jo en fysisk umulighet og en gigantisk overdrivelse selvsagt. De bandene han er eller har vært med i er The Black Codex, Sky, Architect, Nine Stone Close, Chris, Mayra Orchestra og Adeia. Nå er hans siste musikk prosjekt Inventions klar med en oppfølger til debuten Meta og den skiva heter Curiosity.

Den skiva finansieres gjennom prosjektet Patreon som er den mest egnede måten Bruin kan dele sitt arbeid med fansen. De som blir en Patron får tilgang til å laste ned en låt umiddelbart. Bruin ønsker seg en liten donasjon hver gang han slipper en ny låt. Det slippet er med to ukers intervaller. I tillegg så vil fansen også få noen «coole» ekstra bonuser. Så lenge det er gøy vil Bruin holde på med dette, og det er labelen Freia Music som gir ut platene.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*