Newsfeed

Novareign: Legender?

Novareign - Legends

Noen band blir legender i kraft av å ha holdt på lenge, noen fordi de lager bra musikk over tid og noen en kombinasjon. Hvor bandet Novareign befinner seg er nok basert på smak og behag. Faktum er at de er ute med ny skive med over en time med musikk. Hva skiva heter er det kanskje ikke så mange som blir overrasket basert på ingressen her?! Legends!

«Legends, an hour-plus of shred-tastic, over-the-top, epic power and progressive metal». Novareign er I og med Legends ute med sin debutskive. Bandet fra sør i California slapp en demo for fire år siden. Det er grunn til å anta at kvartetten er svært fornøyd med å ha nedkommet med sin førstefødte. I fødselslykken kommer de altså opp med en tittel som kan oppfattes som pretensiøs.

Nocariegn er kjent for sine forrykende live show, og har gjennom disse prestasjonen byget seg opp et meget godt rykte. Et rykte for boblene og energifylte live show med en non-stop shredding sammspill og kraftfull og tradisjonell metal vokal. Lyrikken er hentet fra fantasy litteratur, video spill og tegnesier. Amerikanerne er inspirert av band som Iron Maiden, Dream Theater, Dragonforce og Angra. Ubeskjedent nok så sier musikerne i Novareign at musikken deres er den nye, riktige og moderne måten å spille progressiv power metal.på.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*