Newsfeed

BongCauldron: Nok et britisk stoner sludgeband

BongCauldron - Acid Cattle EP

Med et bandnavn og tittel som dette, så skulle man tro at Acid Cattle EP er et stykke med stoner metal, men i stedet blir man møtt med knallhard sludge metal.

Åpningssporet Swamp Law er et stykke med rask sludge som rocker hardt. Den er bare så vidt over to minutter lang, men det er nok til å få energien til å strømme. Neste og siste spor er Acid Cattle, som er nesten 12 minutter med både sludge og doom, samt en dose stoner. Tempoet veksler mellom sakte og rask flere steder i låta, men holder seg tung og trippy hele veien. Liker du både sludge og stoner, så har du all grunn til å sjekke ut denne altfor korte EP-en.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*