Newsfeed

Dawn Of The 7th Sky: Singelyre!

Ingressen med det oppkonstruerte ordet singelyre høres kanskje ut som noe fra en datingside? Det er ikke korrekt. Singelyre gjelder for det franske bandet Dawn Of The 7th Sky som stadig slipper singler uten å nedkomme med et ordentlig album. Antakeligvis er et album snart klart, men i mellomtiden så er det altså noen singler å høre på.

Dawn of 7th Sky er et post-hardcore band fra Aix-en-Provence i Frankrige. De er utrustet med et bredspektret arsenal av influenser. De strever med å skape et unikt musikkunivers med musikken sin. Det passer bra for byen Aix-en-Provence som er en universitetsby.

Dawn Of The 7th Sky sitt musikkunivers er å smelte sammen aggresjon og melankoli på en post hardcore måte, og med vokalen som et viktig våpen for å treffe blink. Vokalisten Marika fronter bandet og tilføre merverdi med sin spesielle stemme med veldig tydelig men sjarmerende fransk. Det er derfor ønskelig at bandet snart er svanger med et album.

Lenke:
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*