Newsfeed

KZOHH: Dead Mountain

KZOHH - 26

Pestilent Black Metal Ritual er på menyen fra bandet KZOHH, og det kan høres på låten “61°45’17″N,59°27’46″E”. Den låten finnes på bandet sin skive 26 som snart slippes. KZOHH er fra Ukraina og består av musikere fra band som Khors,Ygg, Reusmarkt, Ulvegr, Elderblood og flere andre. Holatchahl betyr oversatt til engelsk Dead Mountain.

26 er skive nummer fire, og det er en kjapp utgivelsesfrekvens for et fire år gammelt band. Ukrainerne blander inn elementer fra doom, ambient, depressive og avant garde i deres black metal. Kvintetten liker å fylle lyrikken med død, mørke og middelaldersk skrekk. Lystig lyrikk er de ikke på noen måte. En liten bit av teksten kan kanskje være av interesse?

The Legend has it that Nine Mansi hunters stayed on the slope of the mountain of Holatchahl over night during their hunting trip.

The next morning all nine were found dead by their friends.
None of them showed any signs of violent death.
Thus the mountain became regarded as haunted.
Local native tribes avoided the peak and never ventured here…
February 26, 1959…

Nine bodies were found dead from the group
under the leadership of Igor Dyatlov…
nine similar deaths…Unnatural and incredible…”

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*